0 Nariai ir 1 Svečias peržiūri šią temą.
Citata iš: Revo May 02, 2013, 15:29:25 PMne tame esme inferno. Esme tame kad is zaidimo daromas cirkas, tu man parodyk bent viena zaidima kuriame xp uz pinigus pardavineja.Revo nu koks skirtumas, gi visvien ateini pasaudyt zombiu, del ydomumo, praleist laiko, o ne lenktyniaut vienas su kitu. Taip ir zaidimas greit atsibostu...Kas tyngi kelt tegul perka. Gi negauni uz ta 10 Litu 50 lvl.. Vnž plačiau argumentuok kdl tau tas pirkimas trugdo, kad aplenks tave ant lvl? Nematau čia didelio nusikaltimo. Visgi zombius šaudom o ne vienas kitą..O zombių skaičius netrūkumas.
ne tame esme inferno. Esme tame kad is zaidimo daromas cirkas, tu man parodyk bent viena zaidima kuriame xp uz pinigus pardavineja.
krc loced reikia...
Sporai, tai jau legalu xp pardavinet? Dar berods praeitais metais buvo tema uzvesta, saket jog negalima nes draudzia taisykles ?
kaskaip mazai cia visko doda jei reiketu man dmg su firebugu daryt tai cia 2 mapai ir viskas tavo tie 10 lt to labiau machinguneriui mazai cia visko ir nu sharpui dar kaip kaip bet, ir mazai