0 Nariai ir 1 Svečias peržiūri šią temą.
Bl nevykelis
Toks jausmas, kad cia paliko ne bendruomenes minciu pasidalijimo svetaine, o turgus egipte.. parduodu ta, perku ana.. Nepykit uz issireiskima, bet priviso visokiu dielcu, kur net neaisku gali pasitiket ar negali.. Nu pardaveju neisvarysi is forumo, bet visiems pirkejams patarciau tokius dalykus pirkt tik is zmoniu, kurie yra tikrai patikimi ir savo varda yra uzsitarnave.. O jei kazka norit pirkt ir nezinot i ka kreiptis, tai geriau parasykit kokiam adminui i privata, tai tikrai nukreips pas patikima zmogu, o ne pas apgavika..
As dabar padedu isigyt tiems, kurie kreipiasi. Mazai jau reklamos as dedu, nes neturiu tam laiko, kas is seniau zino, rekomenduoja, man to ir uztenka As perku is pacio steam su savo korta ir uzsidedu uz nupirkima, o darijauskas speju perka is rusijos pigiau (nekalbu apie akcijas), todel pas ji ir pigiau Tik yra kitas reikalas jeigu kada steam prigautu pardavejus, kurie perka pigiau is rusijos, kas tada kompensuotu patirta nuostoli pirkejams ?
Citata iš: |pranasas| January 27, 2013, 18:31:34 PMAs dabar padedu isigyt tiems, kurie kreipiasi. Mazai jau reklamos as dedu, nes neturiu tam laiko, kas is seniau zino, rekomenduoja, man to ir uztenka As perku is pacio steam su savo korta ir uzsidedu uz nupirkima, o darijauskas speju perka is rusijos pigiau (nekalbu apie akcijas), todel pas ji ir pigiau Tik yra kitas reikalas jeigu kada steam prigautu pardavejus, kurie perka pigiau is rusijos, kas tada kompensuotu patirta nuostoli pirkejams ?Pas tokį pardavėją, kuris šmeižia kitus nežinodamas tiesos, neverta pirkti. Pas mane visi žaidimai kokybiški, pirkti ne iš Rusijos ar dar kokios kitokios šalies, o Lietuvoje, su įprastomis banko kortelėmis. Tie, kurie pirko iš manęs, nė vienas nenusivylė, nebuvo jokio pikto žodžio iš jų, o tik nuoširdi padėka.Maniau, kad esi padorus pardavėjas, bet pasirodo, kad bijai konkurencijos. Galiu garantuoti, kad tokiais būdais Tu reputacijos neužsitarnausi. Sėkmės.
Citata iš: Darijauskas January 28, 2013, 15:04:43 PMCitata iš: |pranasas| January 27, 2013, 18:31:34 PMAs dabar padedu isigyt tiems, kurie kreipiasi. Mazai jau reklamos as dedu, nes neturiu tam laiko, kas is seniau zino, rekomenduoja, man to ir uztenka As perku is pacio steam su savo korta ir uzsidedu uz nupirkima, o darijauskas speju perka is rusijos pigiau (nekalbu apie akcijas), todel pas ji ir pigiau Tik yra kitas reikalas jeigu kada steam prigautu pardavejus, kurie perka pigiau is rusijos, kas tada kompensuotu patirta nuostoli pirkejams ?Pas tokį pardavėją, kuris šmeižia kitus nežinodamas tiesos, neverta pirkti. Pas mane visi žaidimai kokybiški, pirkti ne iš Rusijos ar dar kokios kitokios šalies, o Lietuvoje, su įprastomis banko kortelėmis. Tie, kurie pirko iš manęs, nė vienas nenusivylė, nebuvo jokio pikto žodžio iš jų, o tik nuoširdi padėka.Maniau, kad esi padorus pardavėjas, bet pasirodo, kad bijai konkurencijos. Galiu garantuoti, kad tokiais būdais Tu reputacijos neužsitarnausi. Sėkmės. Bijo konkurencijos? Žmogus beveik niekur nesiskelbia ir dar tu drįsti teigti jog jis bijo konkurencijos? Kiek laiko jis užsiima šiuo "verslu" ir nieks nenusivylė, o dėkojo tikrai visi. O čia jau galvoji, kad jis jau šmeižia žmogų ir konkurencijos bijo... O dėl reputacijos: jis turi tokią, kokios tu neturėsi niekad
Citata iš: kJ (GranD) January 28, 2013, 15:42:46 PMCitata iš: Darijauskas January 28, 2013, 15:04:43 PMCitata iš: |pranasas| January 27, 2013, 18:31:34 PMAs dabar padedu isigyt tiems, kurie kreipiasi. Mazai jau reklamos as dedu, nes neturiu tam laiko, kas is seniau zino, rekomenduoja, man to ir uztenka As perku is pacio steam su savo korta ir uzsidedu uz nupirkima, o darijauskas speju perka is rusijos pigiau (nekalbu apie akcijas), todel pas ji ir pigiau Tik yra kitas reikalas jeigu kada steam prigautu pardavejus, kurie perka pigiau is rusijos, kas tada kompensuotu patirta nuostoli pirkejams ?Pas tokį pardavėją, kuris šmeižia kitus nežinodamas tiesos, neverta pirkti. Pas mane visi žaidimai kokybiški, pirkti ne iš Rusijos ar dar kokios kitokios šalies, o Lietuvoje, su įprastomis banko kortelėmis. Tie, kurie pirko iš manęs, nė vienas nenusivylė, nebuvo jokio pikto žodžio iš jų, o tik nuoširdi padėka.Maniau, kad esi padorus pardavėjas, bet pasirodo, kad bijai konkurencijos. Galiu garantuoti, kad tokiais būdais Tu reputacijos neužsitarnausi. Sėkmės. Bijo konkurencijos? Žmogus beveik niekur nesiskelbia ir dar tu drįsti teigti jog jis bijo konkurencijos? Kiek laiko jis užsiima šiuo "verslu" ir nieks nenusivylė, o dėkojo tikrai visi. O čia jau galvoji, kad jis jau šmeižia žmogų ir konkurencijos bijo... O dėl reputacijos: jis turi tokią, kokios tu neturėsi niekad Šaunu, kad užtari savo draugą/pažįstama, bet reikia pripažinti, kad jis elgiasi negražiai. Teigti dalykus, kurie yra nebūti ir yra šmeižtas arba Tu tiesiog nesupranti to žodžio reikšmės.Ir be to, nesijausk geresnis už kitus, nes visada atsiras geresnių.Noriu duoti patarimą, kad prieš kažką sakant reikia tuo įsitikinti, o ne kalbėti "tuščiai".