Register

Autorius Tema: MyAC D.U.K.  (Perskaityta 26942 kartų)

0 Nariai ir 1 Svečias peržiūri šią temą.

Pamaliska

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Registracijos Data: Oct 2008
  • Komentarai: 764
  • Country: no
  • Karma: +458/-87
  • off-line
  • Referrals: 1
    • Žiūrėti profilį
    • mod.lt
MyAC D.U.K.
« : December 31, 2008, 15:25:08 PM »
Minimalūs reikalavimai norint, kad myac veiktų:

Žaidimas turi būti paleistas OpenGL True Color - 32Bit spalvingumo režime!
Windows Vista 64 ir Windows XP SP1 32bit nepalaikomi!

Diegimas

Parsisiunčiam antičytą iš forumo siuntinių skilties, išarchyvuojam ir paleidžiam diegimo vedlį. Įdiegus, paleidžiam anti-čytą per darbalaukyje atsiradusią nuorodą, tik tada paleidžiam žaidimą ir jungiemės į serverį. Rekomenduojama nenuleisti antičyto į užduočių laukelį (neminimizuoti).

Galimi nesklandumai

1. "Can't connect to myAC.Server"
Galimos priežastys:
- Šie portai ugniasienėje turi būti neužblokuoti: 20087, 20088, 20089, 20077, 20080
- Pakibo MyAC serveris, galima žaisti be antičyto iki tol, kol neatsigaus antičyto serveris.

2. Antičytas paleistas, bet visvien kikina.
Galimos priežastys:
- Jeigu naudojate Vistą, antičytą reikia paleist iš administratoriaus accounto (Run as administrator).
- Žaidimas turi būti paleidžiamas per hl.exe failą su -game cstrike parametrais. Pasitikrinkite žaidimo paleidimo nuorodą (shortcut).
- Steam žaidėjams: antičytas turi būti įdiegtas į "steam/jūsų_accountas" direktoriją. Pirma pasileidžiam steam, tada myac, tada žaidimą.

3. "It is not possible to load the driver "acdev.sys" (00000065)"/ "It's not psossible to load the driver "acdev.sys"(C0000034)"
Galimos priežastys:
- Jūsų antivirusinė stabdo antičytą.
- MyAC veikia su nepakankamomis privilegijomis (reikia Administrator privilegijų).
- Operacinė sistema(Windows) yra 64bit, kuri yra nesuderinama su MyAC.

4. MyAC padarytos nuotraukos juodos.
Sprendimo variantai:
- Išjungti AA (anti-aliasing) vaizdo kortos nustatymuose.

5. MyAC pasileidžia ir iškarto išsijungia, lieka tik ženkliukas taskbar'e.
Galimos priežastys:
- Jei tai WINXP - įdiegti Service Pack 2 arba 3.
- Jei tai WIN VISTA - įdiegti Service Pack 1.

6. AVG antivirusinė programa blokuoja MyAC veikimą.
Sprendimo variantai:
- Nueikite į antivirusinės nustatymus - Resident Shield-Manage exceptions - Add path ir nurodykite katalogą, kuriame įrašytas MyAC (pagal ImmOrtal).

Problema: Antičytas prisijungia prie serverio, tačiau vis tiek neleidžia žaisti serveryje, išmeta.
Galimos priežastys:
- antivirusinė blokuoja MyAC veikimą.
- firewall‘as blokuoja MyAC veikimą.
- nepakanka privilegijų MyAC veiklai (reikalingos Administratoriaus privilegijos)
- perdaug prirašyta nustatymų config.cfg, user.cfg ar autoexec.cfg žaidimo konfigūraciniuose failuose.
- jūsų cs yra labai senas ir su daugybe klaidų, siunčiamės naują cs arba bent jau naujausią atnaujinimą (patch'ą) iš http://depositfiles.com/files/gfvwjxatz. Dažnas atvejis, kad MyAC neveikia su XTCS (cs versija).

Jei vis tik visus metodus jau išbadėte ir vistiek nepavyksta susitvarkyti MyAC antičyto, labai tikėtina kad jūsų kompiuteris perdaug "užterštas" įvairiomis programomis, kurios trugdo MyAC veiklai. Tokiu atveju belieka paskutinis sprendimo būdas - perinstaliuoti švariai Windows, pageidautina su disko formatavimu. Šis sprendimas padeda 90% atvejų. Kokia OS rašyti - daugiau priklauso nuo kompiuterio pajėgumo, svarbu kad ji būtu 32bit.
« Paskutinį kartą redagavo: January 05, 2009, 11:28:05 AM | Pamaliska »
Permanently off-line

Abaddon

  • Jr. Member
  • **
  • Registracijos Data: Oct 2008
  • Komentarai: 94
  • Karma: +37/-64
  • Referrals: 0
    • Žiūrėti profilį
Ats: MyAC D.U.K.
« Atsakymas #1 : December 31, 2008, 16:41:00 PM »
Windows Vista 64 ir Windows XP SP1 32bit nepalaikomi! <--- placiau :D Tipo man ant 16 reik pasidaryt jei ant 32 neina?  ???
Jump! Don't run.[/size]

Pamaliska

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Registracijos Data: Oct 2008
  • Komentarai: 764
  • Country: no
  • Karma: +458/-87
  • off-line
  • Referrals: 1
    • Žiūrėti profilį
    • mod.lt
Ats: MyAC D.U.K.
« Atsakymas #2 : December 31, 2008, 16:42:43 PM »
Nieko tu nepasidarysi, čia tokios operacinės sistemos, jų bitų skaičiaus pakeist negalima. Čia tokia Windowsų rūšis.
Permanently off-line

Dharokas

  • Newbie
  • *
  • Registracijos Data: Oct 2008
  • Komentarai: 10
  • Karma: +0/-0
  • Referrals: 0
    • Žiūrėti profilį
Ats: MyAC D.U.K.
« Atsakymas #3 : December 31, 2008, 16:51:45 PM »
O iskur man suzinoti kokie pas mane windovsai (senei keisti neprisimenu) , nes pvz gali buti windows xp Sp1 tai jei zinociau kur paziureti gal suprasciau kame pas mane problema

Pamaliska

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Registracijos Data: Oct 2008
  • Komentarai: 764
  • Country: no
  • Karma: +458/-87
  • off-line
  • Referrals: 1
    • Žiūrėti profilį
    • mod.lt
Ats: MyAC D.U.K.
« Atsakymas #4 : December 31, 2008, 16:55:27 PM »
O iskur man suzinoti kokie pas mane windovsai (senei keisti neprisimenu) , nes pvz gali buti windows xp Sp1 tai jei zinociau kur paziureti gal suprasciau kame pas mane problema

Ant My Computer spaudi dešiniuoju pelės klavišu ir pasirenki Properties. Ten va kai langas atsivers, galėsi pasiskaityt.
Permanently off-line

rimgiux

  • Jr. Member
  • **
  • Registracijos Data: Oct 2008
  • Komentarai: 92
  • Karma: +5/-11
  • Referrals: 0
    • Žiūrėti profilį
Ats: MyAC D.U.K.
« Atsakymas #5 : December 31, 2008, 16:55:41 PM »
o jai man po penkiu min naudojimo paraso Disconected from ...... , ir ragas :(

Pamaliska

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Registracijos Data: Oct 2008
  • Komentarai: 764
  • Country: no
  • Karma: +458/-87
  • off-line
  • Referrals: 1
    • Žiūrėti profilį
    • mod.lt
Ats: MyAC D.U.K.
« Atsakymas #6 : December 31, 2008, 16:57:46 PM »
Gal Interneto rišys nutruksta su serveriu.
Permanently off-line

rimgiux

  • Jr. Member
  • **
  • Registracijos Data: Oct 2008
  • Komentarai: 92
  • Karma: +5/-11
  • Referrals: 0
    • Žiūrėti profilį
Ats: MyAC D.U.K.
« Atsakymas #7 : December 31, 2008, 17:03:56 PM »
NA VISKA PATIKRINAU PASIDARIAU IR VISTIEK AS TO MYAC PRIESAS VISKA ATJUNGIAU VISAS ANTIVIRUSINIE FIREWOLUS IR T.T. BET ALE KAIP ESU NO MYAC TAIP ESU NORS JI VEIKIA PAS MAN :D

rimgiux

  • Jr. Member
  • **
  • Registracijos Data: Oct 2008
  • Komentarai: 92
  • Karma: +5/-11
  • Referrals: 0
    • Žiūrėti profilį
Ats: MyAC D.U.K.
« Atsakymas #8 : December 31, 2008, 17:06:33 PM »
liko isbandyt nauja cs, gal kas torrenta numesit linka

Abaddon

  • Jr. Member
  • **
  • Registracijos Data: Oct 2008
  • Komentarai: 94
  • Karma: +37/-64
  • Referrals: 0
    • Žiūrėti profilį
Ats: MyAC D.U.K.
« Atsakymas #9 : December 31, 2008, 17:22:15 PM »
liko isbandyt nauja cs, gal kas torrenta numesit linka
Neveikia...
Jump! Don't run.[/size]

rimgiux

  • Jr. Member
  • **
  • Registracijos Data: Oct 2008
  • Komentarai: 92
  • Karma: +5/-11
  • Referrals: 0
    • Žiūrėti profilį
Ats: MyAC D.U.K.
« Atsakymas #10 : December 31, 2008, 17:37:51 PM »
kad pas mane ir taip naujausia versija cs1,6 :D davai gal geriau sena anti chuta naudojam ?

runescap3r

  • Full Member
  • ***
  • Registracijos Data: Oct 2008
  • Komentarai: 124
  • Karma: +27/-74
  • KIMI WINS THE BELGIUM GP!!!
  • Referrals: 0
    • Žiūrėti profilį
    • www.mod.lt
Ats: MyAC D.U.K.
« Atsakymas #11 : January 01, 2009, 13:38:34 PM »
Pamaliska, kokias programas turi omenyje? Nu atblokavau portus, isjungiau ESET NOD32 antivirusa, vistiek neina :(. "can't connect to server ssc.css.lt :( :(
F-1 4eva, ferrari da best!!!!

Pamaliska

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Registracijos Data: Oct 2008
  • Komentarai: 764
  • Country: no
  • Karma: +458/-87
  • off-line
  • Referrals: 1
    • Žiūrėti profilį
    • mod.lt
Ats: MyAC D.U.K.
« Atsakymas #12 : January 01, 2009, 14:02:02 PM »
liko isbandyt nauja cs, gal kas torrenta numesit linka
Neveikia...
Būtų gerai, jeigu rašytumėt čia kodėl Jums neveikė antičytas ir kaip pašalinote tas priežastis.
Permanently off-line

ImmOrtal

  • Newbie
  • *
  • Registracijos Data: Oct 2008
  • Komentarai: 24
  • Karma: +4/-3
  • Referrals: 0
    • Žiūrėti profilį
Ats: MyAC D.U.K.
« Atsakymas #13 : January 01, 2009, 17:03:40 PM »
Pagaliau paleidau,thanks google :D bet cia daugiau tiems kas turi AVG antivirusine,citata is www.css.lt "Nueikite į antivirusinės nustatymus - Resident Shield-Manage exceptions - Add path ir nurodykite kataloga, kuriame irasytas MyAC". Taip padariau,ir padejo.

EDIT: Tik vat vistiek kazkodel raso [no-myac],ir neleidzia normaliai lost,bet tikiuosi susitvarkyt kaip nors..

Pamaliska

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Registracijos Data: Oct 2008
  • Komentarai: 764
  • Country: no
  • Karma: +458/-87
  • off-line
  • Referrals: 1
    • Žiūrėti profilį
    • mod.lt
Ats: MyAC D.U.K.
« Atsakymas #14 : January 01, 2009, 17:08:13 PM »
Dėkui už info, atnaujinau pirmą postą.
Permanently off-line