Autorius Tema: Keli klausimai  (Perskaityta 1180 kartų)

0 Nariai ir 2 Svečiai peržiūri šią temą.

Tautvydas

  • Jr. Member
  • **
  • Registracijos Data: May 2012
  • Komentarai: 98
  • Country: lt
  • Karma: +0/-2
  • OS:
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 61.0.3163.100 Chrome 61.0.3163.100
  • Referrals: 0
    • Žiūrėti profilį
Keli klausimai
« : October 30, 2017, 14:48:08 PM »
Sveiki, Turiu kelis klausimus. Pirma, kaip ištrint KF mod.lt? Kaip žinot uninstalai neveikia. Antra, tai klausiu kaip ištrint todėl, kad parsisiuntus kf siandien vis metė errora "an unknown steam error is preventing you from connecting to this server" tai paskaičius forume jūsų radau, kad reik pirkti KF tai ta ir padariau, todėl reikia isšrint kf dabartini atsisiųstą ir isirašyt legalu kf is steamo? ar aš klystu?
___{Tautvydas}___

S.P.Q.R

  • KF Main Admin
  • Hero Member
  • *****
  • Registracijos Data: Jul 2011
  • Komentarai: 2454
  • Country: lt
  • Karma: +43/-20
  • OS:
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 61.0.3163.100 Chrome 61.0.3163.100
  • Referrals: 2
    • Žiūrėti profilį
    • MOD.lt
Tema: Keli klausimai
« Atsakymas #1 : October 30, 2017, 15:09:01 PM »
nebutina istrint nes steam KF kaip ir kiti tavo turimi zaidimai pirkti per steam yra kitame aplanke ir vienas kitam netrukdys. Istrint aisku gali per valdymo skyda ir kaip programa spaudziant "pasalinti", o jeigu per ten nesuveikia tai tiesiog viska rankiniu budu istrint ir viskas.

PM man del uzsakymu nerasot! Uz uzsakymus atsakingas Edvis!

Tautvydas

  • Jr. Member
  • **
  • Registracijos Data: May 2012
  • Komentarai: 98
  • Country: lt
  • Karma: +0/-2
  • OS:
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 61.0.3163.100 Chrome 61.0.3163.100
  • Referrals: 0
    • Žiūrėti profilį
Tema: Keli klausimai
« Atsakymas #2 : October 30, 2017, 16:26:38 PM »
supratau, dabar isirasiau viska, pasileido, bet kas toliau? Kad zaist MOD servuose uzteks dabar IP i favorites isidet? Nes kelis kartus bandziau normal servo adresa isidet rodo unknown server, cia as ne tikslu per ziopluma adresa imeciau ar ne taip reikia kazka? :D
___{Tautvydas}___

S.P.Q.R

  • KF Main Admin
  • Hero Member
  • *****
  • Registracijos Data: Jul 2011
  • Komentarai: 2454
  • Country: lt
  • Karma: +43/-20
  • OS:
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 61.0.3163.100 Chrome 61.0.3163.100
  • Referrals: 2
    • Žiūrėti profilį
    • MOD.lt
Tema: Keli klausimai
« Atsakymas #3 : October 30, 2017, 18:11:24 PM »
as tai visad taip darau.

atsidaryk killing floor.ini faila kuris yra aplanke system kur tavo KF instaliuotas: pas mane pvz: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\KillingFloor\System

tame killing floor.ini faile susirask:


[XInterface.ExtendedConsole]
ConsoleHotKey=192
NeedPasswordMenuClass=GUI2K4.UT2K4GetPassword
bSpeechMenuUseMouseWheel=True
bSpeechMenuUseLetters=False
SMOriginX=0.010000
SMOriginY=0.300000
LetterKeys[0]=IK_Q
LetterKeys[1]=IK_W
LetterKeys[2]=IK_E
LetterKeys[3]=IK_R
LetterKeys[4]=IK_A
LetterKeys[5]=IK_S
LetterKeys[6]=IK_D
LetterKeys[7]=IK_F
LetterKeys[8]=IK_Z
LetterKeys[9]=IK_X
MusicManagerClassName=GUI2K4.StreamPlayer
MaxScrollbackSize=128
PasswordPromptMenu=
ChatMenuClass=GUI2K4.UT2K4InGameChat
StatsPromptMenuClass=GUI2K4.UT2K4StatsPrompt
WaitingGameClassName=
ServerInfoMenu=GUI2K4.UT2K4ServerInfo
SteamLoginMenuClass=ROInterface.ROSteamLoginPage
Favorites=(ServerID=0,IP="77.241.198.86",Port=7707,QueryPort=7708,ServerName="MOD.Lt - HOE #3")
Favorites=(ServerID=0,IP="77.241.198.85",Port=7707,QueryPort=7708,ServerName="MOD.Lt - HARD #2")
Favorites=(ServerID=0,IP="77.241.198.84",Port=7707,QueryPort=7708,ServerName="MOD.Lt - NORMAL #1")

esme ta kad pas tave situ eiluciu nebus:

Favorites=(ServerID=0,IP="77.241.198.86",Port=7707,QueryPort=7708,ServerName="MOD.Lt - HOE #3")
Favorites=(ServerID=0,IP="77.241.198.85",Port=7707,QueryPort=7708,ServerName="MOD.Lt - HARD #2")
Favorites=(ServerID=0,IP="77.241.198.84",Port=7707,QueryPort=7708,ServerName="MOD.Lt - NORMAL #1")

tiesiog nukopijuok jas ir imesk kaip parodyta pvz. Ir kai pasileisi kf tai rodys tau visus serverius prie favourites. Tik killingfloor.ini keisk kol KF isjungtas ir aisku nepamirsk po to issaugot failo !
P.S nepamirsk kad lvl praradai nes KF steam. sulosk 2 map iki map change ir galima bus grazint perkus tada kuriuos ant non steam turejai. Paskui suloses uzpildyk anketa del lvl grazinimo: http://www.mod.lt/forum/index.php?topic=4912.0

« Paskutinį kartą redagavo: October 30, 2017, 18:32:36 PM | S.P.Q.R »

PM man del uzsakymu nerasot! Uz uzsakymus atsakingas Edvis!

Tautvydas

  • Jr. Member
  • **
  • Registracijos Data: May 2012
  • Komentarai: 98
  • Country: lt
  • Karma: +0/-2
  • OS:
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 61.0.3163.100 Chrome 61.0.3163.100
  • Referrals: 0
    • Žiūrėti profilį
Tema: Keli klausimai
« Atsakymas #4 : October 31, 2017, 10:02:09 AM »
Viska padariau kaip sakei ir rado servus viska uzkrovė bet kai jau vos paleidzia iskarto ismeta i kf meniu pradzia arba paleidzia pora sekundziu viska rodo ir pyst juodas ekranas bei telieka esc spaust ir grazina pradzia...
___{Tautvydas}___

S.P.Q.R

  • KF Main Admin
  • Hero Member
  • *****
  • Registracijos Data: Jul 2011
  • Komentarai: 2454
  • Country: lt
  • Karma: +43/-20
  • OS:
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 61.0.3163.100 Chrome 61.0.3163.100
  • Referrals: 2
    • Žiūrėti profilį
    • MOD.lt
Tema: Keli klausimai
« Atsakymas #5 : October 31, 2017, 13:08:17 PM »
Viska padariau kaip sakei ir rado servus viska uzkrovė bet kai jau vos paleidzia iskarto ismeta i kf meniu pradzia arba paleidzia pora sekundziu viska rodo ir pyst juodas ekranas bei telieka esc spaust ir grazina pradzia...

istrink visa turini is steaminio kf aplanko Cache (tik pacio aplanko neistrink). Cache aplankas yra cia: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\KillingFloor\Cache. Toliau per kf properties (per savo steam acc prie game library susirandi kf ir ten desini spaudziant ant jo bus properties) pasidarai 'verify integrity of game files'. Ir istrink velniop ta non steamini kf del viso pikto. Jei nepades tai istrink killingfloor.ini faila pries tai kopija pasidares.

Ieisi i local files per kf properties ir matysi toki vaizda, tada spaudi "verify integrity of game files" (bet ta daryk isvales cache aplanka!):

« Paskutinį kartą redagavo: October 31, 2017, 16:01:24 PM | S.P.Q.R »

PM man del uzsakymu nerasot! Uz uzsakymus atsakingas Edvis!

Tautvydas

  • Jr. Member
  • **
  • Registracijos Data: May 2012
  • Komentarai: 98
  • Country: lt
  • Karma: +0/-2
  • OS:
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 61.0.3163.100 Chrome 61.0.3163.100
  • Referrals: 0
    • Žiūrėti profilį
Tema: Keli klausimai
« Atsakymas #6 : October 31, 2017, 19:08:57 PM »
Aciu, padejo :) locked
___{Tautvydas}___