Nu jo.. Būtų gerai, kad unbaned būčiau.. ZM tai kiek lošes esu, čia geriausias, tai kitokių geresnių ir nerandu, dėl to čia lošt noriu, bet..Žaidėjas i-[C]-e Bano rūšis SteamID SteamID STEAM_0:4:1704303984 IP adresas slaptas Įsigaliojo 10-04-2010 - 20:24 Ban trukmė Nuolatinis Pasibaigs Nėra duomenų. Priežastis Code 1#16 - Bunnyhop Script Ban aktyvavo Serverio Sargas () Nusižengimo vieta CS GunGame ELITE MOD LT (www.mod.lt) (gg_pink_light) Būčiau žinojas, kad bhop negalima, tai ir nebūčiau junges.. Bet už tokį dalyką visam.. Kžn.. :unknown:
Zombiose botai tai nerealus,su vipu usokau ant tokies lentos ir visi botai subiego prie tos lentos apacios ir stovi vienoi vietoi ziuredami i mane susisaudziau 9 hs evolution gavau galietu net ir rudeni tu botu neisimt nes tikrai labai smagu,o kaip kituose serveriose botai tai nezinau nezaidziau dar :pardon:
Galit man kasnors paaiskint kaip gali gungame team play teras lakstyt su ct apranga??
Čia jau pas tave su modeliais turbūt kažkas. Tokio dalyko nematėm ir niekas nesiskundė dar :unknown: